Ți s-a spus vreo data că ești un visător? 5 octombrie este ziua de naștere a lui Robert Hutchings Goddard, care sa născut în Worchester, Maine în 1882. În timp ce oamenii de ștință germani dădeau mult credit programului spațial american, Goddard a fost unul dintre mulții copii care a visat la explotarea planetelor interzise. Ca și tânăr nu o singură dată a fost riduculizat pentru visul său ca rachetele să zboare pe alte planete. Dar, în 1926 a creat combustibilul pentru rachete. Din păcate, Goddard a trecut în veșnicie înainte ca rachetele să devină o realitate în 1960. Visătorii au existat încă de la începutul lumii. Iosif a fost urât de frații săi din cauza viselor pe care le-a avut. Iosif n-a cedat la visele sale. Cunoașteți istoria și cum Dumnezeu a împlinit visele lui Iosif.

Dacă oamenii te numesc un visător, asigură-te că nu este un mod frumos de-a te descrie ca și leneș. Un visător încredințează visul său lui Dumnezeu care împlinește dorințele celor ce se tem de El: “El împlineşte dorinţele celor ce se tem de El, le aude strigătul şi-i scapă.” (Psalmul 145:19)

Fii un visător al lui Dumnezeu cu frică de El. Încredințează-ți visurile Lui și nu te teme să visezi cu Dumnezeu în 2013. Dar nu fi un leneș, lucrează, teme-te de El și Dumnezeu îți va împlini dorințele iar când visurile vor deveni o realitate nu uita să îi dai toată slava lui Dumnezeu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s