„Nu ştiţi că cei ce aleargă în locul de alergare, toţi aleargă, dar numai unul capătă premiul? Alergaţi, dar, în aşa fel, ca să căpătaţi premiul!” (1 Corinteni 9:24)

Dorești ca să capeți premiul despre care vorbește aspotolul Pavel? El n-a dorit să eșuieze în atingerea scopului său. Ba mai mutl Pavel a depus tot efortul ca să atingă scopul propus – premiul ceresc. Orice parte din Pavel a fost direcționată înspre premiul ceresc. În atingerea scopului său apostolul Pavel a fost ambițios și insistent. Ambiția pe care a avut-o apostolul Pavel este una sfintă și fiecare dintre noi trebuie să aibă aceeași ambiție în atingerea scopului – premiul ceresc în Isus Hristos.

În atingerea scopului Pavel și-a spus: eu vreau să am premiul acela și îl voi avea cu orice preț. De aceea ca și un sportiv mă voi disciplina, îmi voi stabili prioritățile și planul în realizarea scopului propus. Aceasta implică mult, uneori să plătești cu timpul tău, somnul tău, banii tăi, viața ta. Dacă vreau să obțin premiul chemării cerești trebuie să fiu ambițios.

Dragul meu cât de ambițios ești tu în obținerea premiului ceresc? Uneori suntem abițioși în lucruri de nimic și uităm că trebuie să fim abițioși pentru un singur lucru și acest lucru este HRISTOS.  Fie ca Dumnezeu să ne binecuvânteze să fim abițioși în lucruri mari pentru Domnul Isus Hristos.

Anunțuri

Un gând despre „Ambițios pentru premiul ceresc în anul 2013

  1. Ce înseamnă să avem o credință mare? Veţi auzi lucruri noi!

    Aici e secretul pentru o viaţă plină de binecuvântări!
    Ține doar 13 minute cu tot cu text. Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s