Taberele sunt un obicei bun pentru clubul de Taekwon-Do “Stolas Leukas”. De 15 ani instructorii clubului organizează și desfășoară tabere de vară pentru copii și tinerii ce se antrenează în cadrul clubului cât și pentru cei ce doresc să învețe arta marțială Taekwon-do.

DSC_0024

În data de 20-28 Iunie 2012, opt instructori ai clubului de Taekwon-Do “Stolas Leukas” vor desfășura tabăra sportivă în una din cele mai frumoase tabere din Republica Moldova, situată în mijlocul codrilor din Orhei.

DSC_0568

Tabăra se va desfășura timp de opt zile, timp în care participanții vor studia un nivel în Taekwon-Do, vor învăța principii de Taekwon-do și vor studia cursul biblic inductiv “Lupta cu Dumnezeu”. Pentru că fiecare dintre noi este implicat într-o luptă continuă zilnic, atât în aspect emoțional, duhovnicesc și fizic, este important ca fiecare din noi să înțeleagă cum putem fi biruitori în toate cele trei aspecte ale luptei noastre zilnice.

Antrenamentele vor fi predate de campioni mondiali și internaționali, deținători ai centurii negre 1-4 dan.

DSC_0624

Paralel cu tabăra de Taekwon-Do se va desfășura tabăra de fotbal organizată de clubul de fotbal “Țintașii”. Antrenamentele vor fi conduse de antrenori calificați. Fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi, iubit și jucat de mulți copii, tineri și adolescenți. Sute și mii de fani privesc fotbalul zilnic. Fotbalul predat și învățat la clubul “Țintașii” este bine planificat și interesant.

Te invităm să petreci timpul interesant și constructiv. Pentru mai multă informație contactați-ne la: 069114681, 069588427.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s