Domnul Isus a vorbit foarte mult în pilde pentru ascultătorii săi. Unii și-au deschis ochii și urechile pentru a înțelge și accepta în inimă Cuvintele Domnului Isus iar alții chiar dacă au ochi și au urechi n-au dorit să audă și să primească cuvintele Domnului Isus în inima lor.

Împărăţia cerurilor se mai aseamănă cu o comoară ascunsă într-o ţarină. Omul care o găseşte o ascunde; şi, de bucuria ei, se duce şi vinde tot ce are şi cumpără ţarina aceea. Împărăţia cerurilor se mai aseamănă cu un negustor care caută mărgăritare frumoase. Şi, când găseşte un mărgăritar de mare preţ, se duce de vinde tot ce are şi-l cumpără. (Matei 13:44-46)

Comoara noastră este Domnul Isus Hristos care ne-a cunoscut și ne-a ales în dragostea lui ca să moștenim Împărăția lui Dumnezeu. Atunci când omul descoperă comoara Împărăției lui Dumnezeu primește bucurie, își mărturisește păcatele și primește Împărăția lui Dumnezeu care este mai de preț decât o comoară ascunsă și decât un mărgăritar de mare preț.

Unde ne este comoara noastră? Acolo unde ne este comoara acolo ne va fi și inima noastră? De ce este preocupată inima noastră cel mai mult? În căutarea a ce este focusată inima noastră?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s