Bloggerul Marian Vitalie a fost chemat în judecată de către organizația care susține și promovează valorile homosexualilor GenderDoc-M. În primăvara anului acesta GnederDoc-M au făcut un filmuleț care au dorit să-l difuzeze la Televiziunea de Stat al Republicii Moldova dar la intervenția membrilor organizației Pro-Familia care luptă pentru valorile sănătoase ale familiei și care crede că ce promovează organizația homosexualilor este un păcat și un pericol nu doar pentru familie dar și pentru întreaga societate a intervnenit și a cerut ca filmul să fie interezis. Mai mult decât atât Vitalie Marian, vice-președintele Asociației Pro-Familia a publicat pe situl personal o listă neagră a persoanelor care promovează modul de viață homosexual, lucru condamnat de Sfintele Scripturi.

După publicarea acestei liste negre Organizația GenderDoc-M a chemat în judecată pe Vitalie Marian și îi cere ca în mod public să-și ceară iertare și cere o despăgubire în sumă de 15 mii lei, în care sunt incluse și taxele pentru serviciile de avocat. Marian Vitalie mai este învinuit că a spus că homosexualitatea este o boală și că homosexualii sunt pedofili. Am citit și eu nu o singură dată pe boggul pârâtului și nu am găsit astfel de informație ba mai mult am găsit afirmația Dl. Marian Vitalie că homosexualitatea este un păcat ci nu o boală.

Am asistat la prima ședință a judecății și m-am convins încă odată de obrăznicia homosexualilor care vor să înjosească o societate întreagă care se conduce de principii creștine și care nu acceptă homosexualitatea. Este evident că homosexualii vor să sfideze o societate întreagă și învinuiesc pe Marian Vitalie de afirmații care dânsul nu le-a spus. Tot homosexualii au recunoscut că Marian Vitalie a condamnat modul de viață al homosexualilor dar nu și pe aceștia.

Să ne rugăm pentru acest luptător aprig penru valorile sănătoase ale familiei ca Dumnezeu să îi dea înțelepciune și putere în confruntarea inamicului, a păcatului homosexualității și a celor ce practică această urâciune.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s