Toată lumea a primit cu multă bucurie moartea lui Bin Laden care timp de 10 ani de zile a omorât mii de bărbaţi, femei şi copii nevinovaţi. Statele Unite dupa 9/2001 a intrat în Afghanistan unde Bin Laden a luptat împotriva forţelor Uniunii Sovietice după care timp de 10 ani împotriva Statelor Unite. Este o mare biruinţă căpturarea şi omorârea lui Bin Laden pentru o lume întreagă. Recunoaştem însă că cu moartea lui Bin Laden, terorismul nu a luat sfârşit. De aceea să ne rugăm ca Domnul să zădărnicească planurile celor răi şi să se îndure de ei ca să audă Evanghelia şi să fie mântuiţi.

Reclame

3 gânduri despre „Usama Bin Laden este mort

  1. itradevar este o usurare ca a ”disparut” acest criminal,ucigas! dar sincer eu am vazut multe poze pe internet cu bin laden si bush impreuna la masa,la restaurant,la casa alba,si sunt confuza,nu prea cred ca este mort,mai degraba este bine ascuns de CIA ,sper sa ma insel si sa fe u adevarat mort,ca prea multa varsare de sange era din cauza acestui nenorocit! eu sunt musulmana si sincer spun ca daca l-as fi intalnit l-as fi ucis cu mana mea!

  2. Este adevata ca aceasta persoana a produs multa suferinta intregii omeniri. Bunul Dumnezeu ne invata insa sa nu nutrim ura fata de nici un om de pe pamint, idiferent fata de raul mare care ni l-a facut. Judecata este a lui Dumnezeu si el va rasplati fiecaruia dupa faptele lui. Noi insa suntem chemati sa aratam dragoste nu fata de raul facut ci fata de persoana si sa i-L indemnam sa se pocaiasca si sa-L accepte din toata inima pe Domnul Isus Hristos.

  3. Pai ce dragoste si bunatate poti sa-i arati unui om de genul? Te asigur ca in inima lui era si Isus si Mohammed si Moise,toti profetii,pentru ca a fost crescut musulman,dupa legile islamului,daca el dobitoc cum era,nu a stiut sa le aplice asta e partea a doua. Bineinteles ca Judecata este exclusiv a lui Dumnezeu,dar oamenii au liberul arbitru,asta inseamna ca putem alege si sa fim constienti de alegerile noastre,nu poti sa stai cu mainile in san cand vezi atrocitati comise,si nici nu poti sa-l imbratisezi cand il intalnesti pe strada pe un om care a omorat oameni nevinovati….Mai gandeste-te,nu cred ca ai ramane indiferent,si nici nu cred ca i-ai adresa vorbe calde unui astfel de om…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s