În articolul de faţă îmi propun să fac o analiză a articolul Liga Islamică: Mitropolia Moldovei se teme că odată cu legalizarea Islamului oamenii vor avea o altă religie.

Preşedintele Ligii Islamice, Sergiu Sochircă în interviul său acordat pentru Europa Liberă a declarat că: “Islamul cheamă la toleranţă şi la lucruri paşnice.” Cu alte cuvinte cetăţenii Republicii Moldova nu trebuie să-şi facă griji cu privire la Islam: doar Islamul cheamă la pace şi toleranţă. O minciună mai frumoasă nici nu putea fi spusă. De ce? Dacă privim cu mare atenţie la toate ţările unde religia de bază este islamul nu vom vedea decât: 1) explozii zilnice ce sunt urmate de morţi a sute de oameni, 2) violenţă şi persecuţii împotriva celorlalte religii prezente, 3) o atitudine înjositoare la adresa femeii, 4) şi nu în cele din urmă o atitudine urâtă şi faţă de denominaţiile islamice, care sunt 5 la număr in Islam.

Islamul nu este religia păcii după cum şi Coranul nu propagă pacea şi toleranţa aşa după cum susţine prşedintele Ligii Islamice, Sergiu Sochircă. Odată ce 109 versete din Coran vorbesc şi cheamă la ură şi violenţă împotriva tuturor celorlalte religii este de prisos să vorbim de pace. Pace nici nu se pomeneşte în Coran şi dacă se pomeneşte, atunci de două sau trei ori dar nu mai mult. Ce este atunci menţionat mai mult în Coran ură şi violenţă sau pace. La ce cheamă cu adevărat Coranul? Oare creştinii nu trebuie sa-şi mai facă griji acum când în Europa, America şi Rusia, musulmanii se explodează luând cu ei zeci şi sute de suflete nevinovate. Istoria cu certitudine ne arată că Islamul nu aduce cu sine pacea şi toleranţă ci opusul, ură şi violenţă. Să privim şi la experienţa Europei, lucru pe care Moldova l-a îmbrăţişat orbeşte şi anume statutul multicultural unde toţi sunt egali şi au aceleaşi drepturi. Europa a eşuat şi este gata să renunţe la statul multicultural dar se pare că este prea târziu. Noi Moldova şi anume demnitarii ţării noastre vor cu orice preţ să intre în Uniunea Europeană. Observaţi că am spus cu orice preţ, pentru ei creştinismul nu este valuare şi nici familia nu este valorează nimic. Dl. Vlad Filat este gată să le dea drepturi şi libertate tuturor doar ca să opţină regimul liberalizat de vize. Oare eşecul Angliei şi Germaniei de a construi o societate multiculturală nu ne este de ajuns. Se pare că ne place să trăim într-o minciună care ne va costa scump pe noi şi pe copii noştri.

Nu vorbesc despre acest lucru ca şi când nu aşi cunoaşte nimic. Am văzut, pipăit şi simţit pe pielea mea duhul islamului care nu propagă în nici un fel pacea şi toleranţa.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s