Timp de trei zile, biserica creştină împreună cu cluburile sportive şi grupul de studiere a limbii engleze au organizat o tabără pentru studierea Sfintelor Scripturi, pentru copii şi tinerii din com. Lăpuşna. De acest privilegiu s-au bucurat şi cei 20 de copii din comuna vecină, Bălceana. Împreună cu cei 60 de participanţi am studiat exemplul frumos al tînărului Iosif şi manualul de studiu biblic inductiv “Vai am dat de probleme, Iona”.

În fiecare zi participanţii invitau pe prietenii lor care spuneau că la tabără învaţă cum să fie mai înţelepţi. Un bun exemplu este Nicu Puşcaş care este orfan şi la cei 13 ani a spus că aici a găsit o familie. În ziua de 8 Martie toţi participanţii au scris câte o felicitare şi o poezie pentru mamele lor, iar Nicuşor a scris cee ce a învăţat din lecţie spunând că nu are mama şi tată dar tatăl lui acum este Dumnezeu. La sfîrşitul taberei Nicuşor a primit un cadou pentru cel mai disciplinat elev.

În fiecare zi copii au fost împărţiţi pe grupe mici unde au studiat cele două cursuri, şi în baza lor au compus cântece, poezii şi scenete. Aceste grupuri au fost conduse de Radu Blendarencu, Jacotă Liuba, Maria Sofianu, Natalia Gonţa şi Tatiana Cioconari. Mulţumim pentru implicare şi pentru dragostea arătată copiilor. Dumnezeu să vă binecuvinteze.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s