O variantă a cărții „Sexul povestit celor mici” a fost aprobată spre folosire în școlile din Marea Britanie și este prevăzută pentru copii de cinci ani, relatează dailymail.co.uk. Cartea este însoțită de un set de resurse grafice recomandate pentru lecţii în şcoala primară. Materialele didactice sunt promovate de consiliile locale și chiar de BBC. Puteţi citi continuare acestui articol aici.

Iată la ce a dus acceptarea legii anti-discriminare. Sigur că nu a început cu recomandarea cărţii “Sexul povestit celor mici” ci cu aprobarea legii anti-discriminare după care a urmat şi predarea manualului de faţă în care se explică copiilor ce înseamnă homosexual şi lesbiene, etc. ceea ce după părerea mea este un rău şi nu este necesitatea ca un copil de 3-4 ani să fie învăţat aceste lucruri, când el nu deosebeşte încă dreapta de stânga. Apoi în Marea Britanie odată cu aprobarea legii anti-discriminare au urmat alte regi ca de exemplu legalizarea căsătoriilor dintre homosexuali şi înfierea copiilor.

Ce ne aşteaptă pe noi şi copii noştri dacă legea anti-discriminare va fi votată în parlament? Oare nu ne aşteaptă acelaşi lucru?

Anunțuri

2 gânduri despre „Cartea “Sexul povestit celor mici” a fost acceptată de şcolile britanice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s