Preotul radical musulman Andgem Choundari a declarat că începând cu 3 martie va conduce procesul care va fi trimis la Casa Albă, prin care va chema toți musulmanii să ceară guvernului SUA să instaureze statul Islamic, ce se conduce după șariat. Procesul este condus și organizat de gruparea din New York  “Gânditorii musulmani”.
Andgem Chundari, în vârstă de 43 de ani, cetățean al Marii Britaniei, deja a ofensat pe cetățenii SUA declarând că “drapelul islamului va fi instalat pe acoperișul casei albe”, a trnasmis Regions.ru. În 2010, pe 11 septembrie, Andgem Chundari a organizat și condus acțiunile de protest în fața ambasadei SUA din London, dând foc drapelului SUA.
În trecut el a condus gruparea extremistă “Islamul pentru Marea Britanie”. La demonstrație se așteaptă să participe alți doi extremiști din Marea Britanie – Abu Izadin și Saiful Islam. Izadin a fost închis pentru trei ani și jumătate pentru tentință de teract, iar după ce s-a eliberat a numit soldații britanici că sunt ucigași.
Preluat de pe: situl noutatilor crestine

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s