Întreaga lume a fost cutremurată de decizia luată de judecătorii din provincia Panjab, Pakistan cu privire la femeia creştină, Asia Bibi care a fost învinuită de blasfemie. Legea aceasta există doar în Pakistan dar nu este bine definită şi creştinii sunt cei mai vulnerabili pentru că poţ fi învinuiţi fără prezenţa unor martori.  Una din partidele musulmane şi anume mişcarea Jamaat-e-Ahl-e-Sunnat Pakistan a declarat ceva mai devreme că dacă guvernul Pakistanului o va lăsa nepedepsită pe această femeie atunci ei o vor omorî şi o vor face-o cu oricine care o va apăra.

Asia Bibli a apelat la guvernatorul provinciei şi de asemenea la preşedintele ţării pentru a i se face dreptate. Guvernatorul provinciei Punjab, Salman Tasee a luat o atitudine şi s-a expus pe marginea legii cu privire la blasfemie, pentru ce şi a fost omorît de către unul dintre badigardzii lui.  Femeii i s-a dat o perioadă de timp pentru a se converti la Islam, doar în cazul acesta poate fi iertată de către musulmanii radicali care îi vor moartea.

Aduceţi-vă aminte de vorba, pe care v-am spus -o: ,Robul nu este mai mare decît stăpînul său.` Dacă m’au prigonit pe Mine, şi pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvîntul Meu, şi pe al vostru îl vor păzi. Dar vă vor face toate aceste lucruri pentru Numele Meu, pentrucă ei nu cunosc pe Celce M’a trimes. Dacă n’aş fi venit şi nu le-aş fi vorbit, n’ar avea păcat; dar acum n’au nicio desvinovăţire pentru păcatul lor. Cine Mă urăşte pe Mine, urăşte şi pe Tatăl Meu. Dacă n’aş fi făcut între ei lucrări, pe cari nimeni altul nu le -a făcut, n’ar avea păcat; dar acum le-au şi văzut, şi M’au urît şi pe Mine şi pe Tatăl Meu. Dar lucrul acesta s’a întîmplat ca să se împlinească vorba scrisă în Legea lor: ,M’au urît fără temei.` (Ioan 15:20-25)

Anunțuri

Un gând despre „Să ne rugăm pentru creştinii din Pakistan

  1. Toate lucrurile lucreaza spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu.Si lucrul acesta sa fie pentru inaintarea Evangheliei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s