Hwaranii erau un grup de tineri din Silla, Korea care erau supuşi unei pregătiri militare deosebite. Tinerii Hwarani erau dedicaţ învăţării artelor marţilae şi a filozofiei orientale pentru a fi pregătiţi de a proteja regatul Silla.

La baza pregatirii hwaranilor statea formarea personalitatii moderne si armonioase. Ceea ce tine de pregătirea lor militară, aici hwaranii erau la inaltime, antrenamentele se desfăşurau în condiţii foarte grele. Iarna hwaranii se antrenau pe zăpadă şi gheaţă ceea ce făcea antrenamentul să fie foarte dificil şi greu.

Lapusna antrenament (5)

Grupul de Taekwon-Do din com. Lăpuşna condus de instrctorul Ion Rotaru săptămâna aceasta în fiecare zi s-au antrenat asemănător tinerilor Hwarani, pe ger şi zăpadă pregătindu-se de Cupa Călăraşi ce va avea loc sîmbătă 30 Ianuarie.

Lapusna antrenament (10)

M-am bucurat să văd zelul tinerilor de a învăţa Taekwon-Do şi Cuvântul lui Dumnezeu cât şi dorinţa lor de a fi pregătiţi pentru a lua locurile de frunte la competiţia de Sîmbătă, 30 Ianuarie.

Lapusna antrenament (13)

Le dorim copiilor succese şi biruinţă la competiţie. Dumnezeu să îi ajute să dea dovadă de o pregătire bună nu doar în aspect fizic dar şi spiritual.

Anunțuri

Un gând despre „Hwaranii din comuna Lăpuşna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s