Vara este timpul vacanţelor, iar vacanţa este timpul cel mai favorabil pentru odihnă. Timp în care se stabilesc relaţii şi se construesc amintiri pentru toată viaţa.

DSC_0191

Timp de 10 zile Clubul de Taekwon-Do „Stolas Leukas” împreună cu Clubul de fotbal „Ţintaşii” au organizat o tabără sportivă unde împreună cu cei 105 participanţi am studiat cursurile de studiu biblic inductiv „Judecători” şi „Doamne învaţă-mă cum să mă rog?”.

 DSC_0176

Pe toată perioada taberei participanţii au fost împărţiţi în grupe mici şi pe nivelurile centurilor. La fiecare grupă este un instructor care este pregătit pentru predarea nivelului tehnic şi spiritual la cupul corespunzător grupului. Antrenamentele sunt organizate de două ori pe zi în cadrul cărora se predă programul tehnic cât şi elemente de autoapărare.

DSC_0009 

În fiecare seară participanţii au avut de pregătit scenete în care să ilustreze adevărul însuşit din lecţia studiată.

DSC_0262

Momentele petrecute în tabără sunt de neânlocuit cu cele din timpul anului, aici închegăm relaţii, întărim prietenii şi întâlnim oameni noi. Atmosfera din cadrul taberei este deschisă, veselă şi prietenoasă unde zidim relaţii cu participanţii noştri şi îi ajutăm să primească răspunsuri la diferite aspecte ale vieţii studiind Cuvântul lui Dumnezeu, şi să-şi aducă viaţa în ordine. Astfel în urma studierii Cuvântul lui Dumnezeu 35 de persoane L-au primit pe Domnul Isus Hristos în inima lor ca Domn şi mântuitor. Şi în urma studierii cursului „Judecător” toţi participanţii taberei s-au întors acasă cu dorinţa de a face o schimbare în familiile, casele şi societatea în care i-a pus Dumnezeu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s