Vara este timpul vacanţelor, iar vacanţa este timpul cel mai favorabil pentru odihnă. Timp în care se stabilesc relaţii şi se construesc amintiri pentru toată viaţa. Clubul de Taekwon-Do „Stolas Leukas” organizează o tabără sportivă lângă or. Căuşeni, în tabăra staţionară „Ghiocelul”. Calarasi 2008 (1)

Avantajele Taberei

Momentele petrecute în tabără sunt de neânlocuit cu cele din timpul anului, aici închegăm relaţii, întărim prietenii şi întâlnim oameni noi. Atmosfera din cadrul taberei este deschisă, veselă şi prietenoasă unde zidim relaţii cu participanţii noştri şi îi ajutăm să primească răspunsuri la diferite aspecte ale vieţii şi să-şi aducă viaţa în ordine.

Calarasi 2008 (78) Pe toată perioada taberei participanţii sunt împărţiţi pe grupe mici şi pe nivelurile centurilor. La fiecare grupă este un instructor care este pregătit pentru predarea nivelului tehnic la cupul corespunzător grupului. Antrenamentele sunt organizate de două ori pe zi în cadrul cărora se predă programul tehnic cât şi elemente de autoapărare.

Calarasi 2008 (118) De asemenea pentru doritorii de a începe acest gen de sport în cadrul taberei avem un grup de începători, unde se predă programul tehnic pentru centura albă, şi la sfârşitul taberei toţi participanţii susţin un examen şi primesc certificatul pentru gradul învăţat. În felul acesta prin exerciţiu, sportivii primesc o pregătire fizică bună şi îşi întăresc imunitatea corpului.

Calarasi 2008 (81) În cadrul taberei vom învăţa cursul de studiu biblic inductiv „Judecători” şi vom privi la exemplele luptătorilor care au făcut o schimbare în societate în care au trăit, cât şi vom învăţa de la ei principii de luptă şi cum putem să le aplicăm la sportul pe care î-l practicăm noi. De aceea organizăm tabere ca să le venim în întâmpinare tinerilor şi împreună să zidim societatea de mâine pe principii sănătoase de viaţă.

Cine poate participa?

La tabără pot participa toţi doritorii, cât şi cei ce au practicat alte lupte marţiale decât Taekwon-Do. De asemenea în cadrul taberei vom avea un grup de fotbalişti ce sunt membri ai Clubului de Fotbal „Ţintaşii”. De aceea participanţii taberei pot alege ce sport să practice, Taekwon-Do sau Fotbal.

Calarasi 2008 (97) Venind la tabăra de taekwon-do vei, zidi relaţii şi îţi vei face prieteni noi, vei învăţa un nivel la centură şi vei susţine examen la sfârşitul taberei, vei avea o creştere fizică bună, vei învăţa principii de viaţă, te vei odihni cu folos si vei rămâne cu amintiri plăcute pentru tot restul vieţii.

Perioada Taberei

Tabăra se va desfăşura în tabăra „Ghiocel”, din 27 Iunie – 4 Iulie 2009.

Contactaţi-ne:

Filat Sergiu

filatser@yahoo.com, sergiutkd@gmail.com

494103, 069114681

Filat Radu

069074588

radufilat@yandex.ru

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s