Gala centurilor negre 116 Pentru Federaţia Naţională de Taekwon-do GTF anul acesta a fost unul plin de evenimente. Încă în primăvara anului curent Federaţia Naţională de Taekwon-do a organizat un seminar internaţional la care au participat sportivi din 7 cluburi din cadrul Federaţiei cât şi sportivi din Federaţia Taekwon-Do GTF din Federaţia Rusă. Seminarul a fost predat de către maestrul internaţional din cadrul Federaţiei Globale de Taekwon-Do GTF, Xuan-Ha, VIII dan. 48 de sportivi au susţinut examen la centura neagră, I, II, III, IV, şi V dan.

Gala centurilor negre 074 Sîmbătă, 4 Octombrie, evenimentul a continuat cu sărbătoarea „Gala centurilor negre”. În cadrul acestei sărbători celor 48 de sportivi li s-au înmânat certificatele internaţionale ce confirmă că sunt deţinătorii centurii negre şi a gradului respectiv. Dintre toate cluburile clubul „Stolas Leukas” au avut cei mai mulţi graduanţi la centura neagră, 24 sportivi. Preşedintele Clubului „Stolas Leukas” este Vasile Filat, V dan care din motiv de sanatate nu a putut sa fie prezent la această sărbătoare dar căruia îi suntem foarte recunoscători pentru timpul şi munca depusa pentru creşterea tuturor deţinătorilor de centură neagră. 

Vrem să spunem că ziua aceasta a fost o sărbătoare şi pentru Lidia Godea care este o altă sportivă şi care nu a putut să participă la sărbătoare din motiv că este plecată în câmpul de misiune în Emiratele Arabiei dar care merită felicitările noastre.

Prezentare (38) Un alt sportiv şi ucenic al clubului „Stolas Leukas” este Alexei Tentiuc care este deţinătorul centurii negre III dan dar pentru că atunci când toţi sportivii au susţinut examen Alexei se afla în Afganistan. Sperăm ca în timpul apropiat să primească certificat care va confrima gradul de III dan.

Surpriza ce-a mai plăcută a sărbătorii, pentru părinţi, oaspeţi de onoare şi spectatorilor de rând a fost programul demonstrativ ce l-au arătat toţi cei 48 de sportivi. Un program unic ce nu a mai fost până acum în istoria Federaţiei Naţionale de Taekwon-Do.

Gala centurilor negre 101 Ne-au onorat cu prezenţa Comitetul Olimic ce au remarcat succesele Federaţiei la campionatele naţionale, internaţionale şi mondiale şi ne-au urat succes în viitor cu speranţa că într-o zi vom participa şi noi la Jocurile Olimpice şi vom apăra cu multă demnitate şi cinste onoarea ţării noastre. Felicitările au fost aduse şi din partea unuia dintre veteranii Taekwon-doului şi susţinătorului acestui sport în Moldova, Dl. Oleg Matvei.

Centura neagră ce li s-a înmânat sportivilor nu este altceva decât cununa spre care au tins sportivii în toţi anii aceştia. Unul dintre cei mai iluştri atleţi spirituali, apostolul Pavel a spus în Epistola sa către Corinteni 9:24-25 „Nu ştiţi că ceice aleargă în locul de alergare, toţi aleargă, dar numai unul capătă premiul? Alergaţi dar în aşa fel ca să căpătaţi premiul! Toţi ceice se luptă la jocurile de obşte, se supun la tot felul de înfrânări. Şi ei fac lucrul acesta ca să capete o cunună, care se poate vesteji: noi să facem lucrul acesta pentru o cunună, care nu se poate vesteji.” Să facem lucrul acesta dar, prin credinţă în Domnul Isus Hristos, şi într-o zi ca ce-a de sâmbătă vom primi cununa vieţii veşnice pe care o va da Tatăl tuturor celor ce vor fi iubit venirea Lui.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s