antrenament padure doi Sărbătorile se ţin lanţ în cadrul clubului de Taekwon-Do “Stolas Leukas”. Sâmbătă, 6 Septembrie, Clubul “Stolas Leukas” a sărbătorit 11 ani de la fondarea lui. Acum 11 ani fondatorul şi preşedintele lui Dl. Vasile Filat a început antrenamentele de Taekwon-Do în localitatea lui de baştină Lăpuşna şi în or. Chişinău. În toţi aceşti ani Dl. Vasile Filat a urmărit să crească sportivi cu un caracter integru bazat pe adevărurile Sfintelor Scripturi. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru că astăzi în cadrul clubului sunt 24 centuri negre, dintre care 19 instructori ce predau arta Taekwon-Do şi Sfintele Scripturi în 21 grupe din 10 localităţi din ţara noastră. Iar alţi 3 instructori predau Taekwon-Do şi Biblia dincolo de hotarele ţării noastre. Atunci când instructorii au fost întrebaţi de ce-a mai mare realizare opţinută venind să înveţe la clubul nostru, fiecare din ei a menţionat că este caracterul frumos pe care l-au căpătat în urma studierii adevărurilor Biblice.

La sărbătoare au fost prezenţi şi oaspeţi de onoare care contribuie mult la dezvoltarea Taekwon-doului şi la activităţile clubului finaciar. Ţin să menţionezi aici pe Dl, Ion Bubuioc, Victor Cibotărică, Miţu Ştefan, Călugăru Gheorghe, Podgurschi Mihai, Ganea Pavel, Popovici Igor, şi nu mi-ar ajunge cuvinte să spun despre multe alte persoane care ajută lucrarea grea a clubului. Le mulţumim foarte mult pentru că sunt cu inima pentru sport şi pentru educarea generaţiei de mâine în spiritul valorilor creştine.

Dorim în continuare să creştem noi sportive şi ucenici care vor prelua viziunea Clubului şi vor fi gata să se jertftească pe ei înşişi pentru înaintarea şi răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu şi a Taekwon-doului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s