Sergiu Kids Games Super Clubul de Taekwon-Do „Stolas Leukas” a marcat o zi deosebită ieri, 30 August, şi anume sărbătoarea „Înmânarea centurii negre”. Ghenadie Bitco, unul din instructorii clubului care are o grupă de tineri pe care îi învaţă lucruri frumoase prin arta marţială Taekwon-Do a primit centura neagră I dan.

În anul 2003 la invitaţia pastorului bisericii evanghelice Dl. Ion Miron, Alexei Tentiuc, deţinătorul centurii negre III dan a mers în oraşul Teleneşti unde a început un grup de Taekwon-Do. Printre mulţii elevi, ce venise să practice artă marţială Taekwon-Do a fost şi Ghenadie Bitco. Astăzi din cei 130 de elevi a ajuns doar unul din ei să susţină examen la centura neagră I dan şi să participe la o mulţime de campionate naţionale, internaţionale şi mondiale apărând cu demnitate cinstea şi onoarea ţării.

Sărbătoarea a fost deschisă de către formaţia de tineret „Sfânta Treime” care ne-a bucurat şi ne-a înveselit inima cu cântări frumoase. Apoi sportivii clubului au arătat un program demonstrativ efectuând procedee tehnice cu ruperea scândurilor. Programul a continuat cu recunoştinţă şi mulţumire din partea lui Ghenadie Bitco învăţătorilor care au depus un efort considerabil în pregătirea sa profisională şi spirituală.

În prezent Ghenadie se implică activ în antrenarea unui grup de tineri pe care în afară de sport îi învaţă şi Sfintele Scritpruri cu dorinţa ca viaţa tinerilor să fie schimbată.

Rugăciunea noastră este ca să asistăm la alte sărbători organizate de acest fel când elevii lui Ghenadie vor obţine centuri negre la rândul lor şi mai mult decât atât vor mărturisi despre marea schimbare care a făcut-o Dumnezeu în viaţa lor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s