Cu o deosebită plăcere scriu acest editorial, pentru că marchează o dată specială pentru toată echipa „Ziarului Liber”, la fel şi pentru dvoastră. Săptămâna trecută am celebrat un an de activitate a ziarului. Împreuna cu toată echipa am făcut o evaluare bună a unui an de muncă asiduă în realizarea aspiraţiilor noastre. Aş vrea să împărtăşesc şi cu dvoastră, dragi cititori fideli, bucuriile noastre, realizările şi planurile de viitor. Aş începe cu mulţumirile şi sincerele aprecieri fără de care ziarul nu ar fi existat şi ajuns în casele dvoastră.

În primul rând, îi mulţumim lui Dumnezeu pentru că a făcut ca inimile noastre să bată pentru ţara noastră scumpă, Moldova, nu ne-a lăsat indiferenţi, de aceea a unit eforturile noastre comune pentru a aduce o schimbare în mass-media autohtonă. Aşa cum ne-am propus şi iniţial, dorinţa noastră majoră este de a aduce adevărul în casele moldovenilor, adevărul care le va arăta frumuseţea vieţii, va promova valorile fundamentale – credinţa, familia, iubirea de ţară- şi care îi va face liberi să aleagă zi de zi.

Speciale mulţumiri aducem echipei de iniţiativă- oameni care ne-au încurajat şi continuă să vadă în noi tineri care pot aduce o schimbare în ţară: dl. Vasile Filat, dl. Alexandru Malancea. Printre ei este şi redactorul-şef al ziarului, Ion Druţă, care depune un efort considerabil pentru ca acest ziar să devină o realitate săptămână de săptămână şi ca echipa să funcţioneze ca un mecanism bine închegat.

Nu pot să nu menţionez echipa de lucru- tineri jurnalişti, studenţi- care s-au lansat în vocaţia sa anume la ziarul nostru. Săptămânal au propus audienţei dvoastră articole relevante, ştiri de ultimă oră, opinii şi chiar sfaturi. A fost un an de creştere profesională pentru ei, de evaluare a potenţialului propriu şi, de ce nu, a afirmării ca personalităţi, ca cetăţeni iubitori de ţară şi neam.

Vă mulţumim şi dvoastră, dragi cititori, pentru că sunteţi suporterii noştri fideli. Timp de un an aţi gustat din rodul muncii noastre aşa cum a fost sinceră, fără de subînţelesuri: aţi apreciat reuşitele noastre, aţi fost înţelegători şi cu lacunele. Noi, la rândul nostru, dorim să nu dezamăgim aşteptările dvoastră şi ne-am propus pentru următorul an să vă informăm adecvat şi veridic despre evenimentele curente, să fim echidistanţi şi corecţi în articolele noastre, să evităm capcana compromisului. De asemenea să creştem profesional, dar şi numeric atât ca tipar cât şi ca echipă de lucru. Cu ajutorul lui Dumnezeu şi susţinerea dvoastră sperăm ca din toamna acestui an să vă bucurăm cu noutăţi deja de două ori pe săptămână. De aceea aşteptăm pe cât mai mulţi la oficiile poştale sau la chioşcuri, să fiţi la curent cu adevărul care vă va face liberi.

Fiţi alături de noi la mai mult şi la mai mare!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s